azura's FotoPage

By: azura hashim

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 12-Dec-2006 09:52 Email | Share | | Bookmark
Kenangan...V2

kimi jatuh...lebam dahi
abang long & cousins
 
View all 17 photos...




Friday, 8-Dec-2006 09:07 Email | Share | | Bookmark
Kenangan...

harith masa setahun lebih..
harith & hakimi
harith & hakimi2
View all 38 photos...
,,;,;;.;,;;.;;';.;;.;.;.;.;;';.;;;.;.;.;;.;..;..;..;.;.;..;'.;...;.;.;'.;;';.;.;.;.....................;';.;.....;;..;.;.;..';;.;.;.;';.;';.Entry kali ni gua nak imbas kembali bebudak ni masa dulu... secara tak sengaja terbukak plak gambar2 diorang nih....sekejap aje mase dah berlalu ek.. Teringat dulu lahirkan Hakimi tak cukup bulan.... keciknye dia dulu... [list]


Friday, 8-Dec-2006 08:46 Email | Share | | Bookmark

 
 
nak main game sempat posing dulu....
View all 15 photos...
Disebabkan camera gua hilang terpaksalah pakai hp utk amik gambar anak2 gua tuh.... lagipun dah lama tak apdate coz sibuk sangatlah... ni pu curik2 masa utk update..
Minggu ni genap Baby Hadif 4 bulan... cepatnye masa berlalu....





Friday, 8-Dec-2006 06:59 Email | Share | | Bookmark
Hakimi masuk sepital...V2

 
 
 
View all 22 photos...
inilah gambar2 Hakimi masuk sepital ....seminggu kat SMC sampai parents nye pun nak demam duduk kat sepital.... Nak di jadikan cerita disebabkan sibuk mengejar anak kat sana, adalah hamba Allah ni dah sambar gua punya jam tangan (husband yg presentkan, uhuks..), wallet (segala kad kat dlm tuh), dan camera kami.... Sedih gak tapi mungkin Allah nak kurniakan yang lebih lagi.. Amin...




Friday, 8-Dec-2006 04:03 Email | Share | | Bookmark
Hakimi masuk sepital.....

 
 
 
View all 15 photos...


[<<  <  [1]  2  3  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net